Търси

Дентален рентген

Рентгенова диагностика

Рентгенови снимки могат да се извършват сегменти, панорамни и 3D. Дигитална техника и оборудване съобразено с най - нови и модерни тенденции. Извършват се както зъбни секторни и панорамни снимки, така и секторни костни снимки. В кабинета на доктор Якуб, намиращ се в центъра на града', може да получите както професионално диагностициране, така и моментална рентгенова диагностика с модерна, специализирана, дигитална, дентална рентгенова лаборатория, разположена в центъра на гр. Пловдив, на ул. "Данаил Николаев" 71 без да чакате и да се изморявате.

Кабинета на доктор Якуб е специализиран стоматологичен кабинет с оборудване и рентгенова диагностика. Най-важно е за пациента, че няма да чака в центъра на града, ще бъде диагностициран от специалист - стоматолог Дани Якуб. Цената е атрактиван за всички пациенти. Високо качество на образа получено с доза на облъчване в минимално количества. Кабинета на доктор Якуб разполага с модерен апарат "KODAK 3D"

Важно за пациента е да получи рентгеновата снимка на плака, по e-mail, филм, може и на CD. Пациента може да си запази своята рентгенова снимка и да си има досие на извършените процедури.Може да се прави сегментна рентгенова снимка и панорамна рентгенова снимка.

  • Рентгенови снимки
  • Сегментна рентгенова снимка
  • Панорамна рентгенова снимка

В зависимост от нуждите на пациентите се извършават рентгеновите снимки.Последвайте ни:
danibal@abv.bg
0894 666 777
 
© 2015 - 2018 Всички права запазени