Търси

Стефчо, пази се от юмруците на лошите хора

  • 01/09/2015 11:11
  • |
  • 0 коментара
Дани Якуб: Стефчо, пази се от юмруците на лошите хора. Ако всеки направи нещо добро, макар и малко, ще живеем по-добре, призовава стоматологът, върнал усмивката на Автографа.
1 2 3 4

Пази се от лошите хора. Поддържай новите си зъби и бягай от тукатите им. Сега си железен в зъбите, но избягвай юмруците все пак, препоръча на пациента си Стефчо Автографа стоматологът, който върна усмивката на пловдивския зевзек- д-р Дани Якуб. Не всички имаме възможности да помагаме на хората. Но замислете се, че ако всеки от нас направи нещо добро, макар и съвсем малко, ще живеем по-добре, много по-добре в нашия град. Така че, нека се опитаме да сторим макар и малка добрина на някого в нужда, пък да видим какво ще излезе, призова д-р Якуб.

И не скри, че изминалите няколко седмици, са били едни от най-веселите професионални дни в живота му. Беше изключително забавно, Стефчо е много колоритна личност. Но беше и изключително трудно, тъй като зъбната му картина, когато го доведохте при нас, бе плачевна. Аз и екипът му сме доволни от резултата, който постигнахме. Вадихме много корени, възстановявахме много зъби, но днес Стефан изглежда добре, много добре. Ще се храни нормално, ще се усмихва чаровно. А това бе важно за нас. Днес и ние сме щастливи, каза зъбният хирург. Д-р Якуб допълни, че след време ще се наложи отново да работи по Стефчо, тъй като е открил киста на долната му челюст. Предстои му още една операция, но в началото на пролетта, нека сега почине малко от зъболекаря, каза специалистът.

Той беше спокоен пациент, но безкрайно бъбрив. На всяко негово сядане на стола работихме по 4-5 часа, два часа и половина от които той говореше. Оказа се и доста зает човек. Непрестанните му ангажименти понякога пречиха на работа. Особено на именни дни и на участия, смъмриха на шега пациента си хората от екипа на д-р Якуб.Последвайте ни:
danibal@abv.bg
0894 666 777
 
© 2015 - 2018 Всички права запазени